Mari Myrland klar for Follo! – Follo HK Damer

Mari Myrland klar for Follo!

Vi starter helgen med en herlig nysignering! Denne gangen kan vi fortelle at bakspiller Mari Myrland vil bli å finne i den røde Follo-drakten fra neste sesong. Mari spiller i dag i Aker, der hun har satt ballen i nettet 69 ganger denne sesongen. Mari forteller dette om hvorfor hun valgte å komme til Follo:

– Jeg valgte Follo fordi jeg så på det som riktig valg for min videre utvikling som håndballspiller. Etter veldig mange fine år i Aker, merket jeg det var tid for å utfordre meg selv og prøve noe nytt. Da Follo kom på banen, kjentes det som en veldig naturlig vei videre. Jeg har stor tro på ambisjonene til klubben, trenerteamet og rammene rundt. Jeg gleder meg til å bli kjent med jentene og bli en del av laget, og ta fatt på nye spennende utfordringer.

Mari har spilt i Aker i en årrekke, og klubben takker Mari av i denne artikkelen: https://akerth.no/2024/04/10/mari-takker-for-seg/

Thomas kjenner Mari godt fra tidligere:

– Mari er en spiller jeg har fulgt siden tidlige spillerutviklingstiltak i regionen, og hun har alltid vært en spennende spiller! En playmaker som har fått erfaring fra Rema 1000 ligaen, og som kommer til å ta store steg fremover også i år. En spiller med god innstilling, stort potensiale, som trener godt, og som passer fint inn i hvordan vi ønsker å fremstå i Follo. Vi gleder til å jobbe med Mari fremover!

Vi gleder oss til å få deg til Follo, Mari!