Velkommen til Follo HK Damer, Oda Caroline Mørk! – Follo HK Damer

Velkommen til Follo HK Damer, Oda Caroline Mørk!

Vi fortsetter signeringsnyhetene, og er glade for å fortelle at høyrekant Oda Caroline Mørk er klar for Follo fra neste sesong! Oda er 2003-modell og en lokal jente, fra Skiptvet, men hun har spilt de siste sesongene i Ullern og Aker Topphåndball. Oda sier dette om hvorfor hun valgte Follo som sin neste klubb: «Jeg valgte Follo fordi jeg har stor tro på ambisjonene til klubben, og laget jeg blir en del av. Jeg har et godt inntrykk av trenerteamet, og hvordan de kan bidra til min utvikling som håndballspiller. Tror det blir både spennende og gøy å spille for Follo neste sesong, jeg gleder meg masse!»

«Oda viste tidlig i sin Aker tid at hun hadde et veldig godt tempo, og var dyktig til å time når hun starter i kontra. Dette er ting vi skal dyrke, og som igjen passer godt inn i vår plan for hvordan vi skal spille,» sier Thomas Engen om signeringen av Oda.

Vi gleder oss til fartsfylt håndball og ønsker Oda hjertelig velkommen til oss!