Tora Tande-Elton klar for Follo! – Follo HK Damer

Tora Tande-Elton klar for Follo!

Nåværende Aker-målvakt Tora Tande-Elton er klar for spill i Follo neste sesong! Tora er 2003-modell og var en del av Ullerns suksessrike lag i aldersbestemt håndball før hun de siste sesongene har spilt i Aker Topphåndball. Hun har også aldersbestemte landskamper på CV-en. Tora var også svært sentral i Akers noe overraskende nedsabling av Sola tidligere denne sesongen.

Trener Thomas er en fornøyd mann etter at Toras signatur er sikret: «Tora er en veldig spennende ung målvakt, og toppnivået er allerede veldig bra. Det har hun vist når hun har fått muligheten i år, og vi gleder oss til å se det i Follo-drakta. Med spisskompetanse på igangsetting, så er dette en viktig faktor i forhold til hvordan vi skal spille i sesongen som kommer.»

Tora sier dette om hvorfor hun valgte Follo som sin neste klubb: «Etter mange fine år i Aker virker Follo som et riktig neste steg! Inntrykket av trenerteamet og hvordan de jobber virker veldig bra. Dette sammen med hvordan trenerne tenker at jeg skal utvikle meg videre som spiller, gjorde at valget falt på Follo. Jeg gleder meg veldig til å spille i Follo drakten til høsten!»

Vi gleder oss til å se Tora i Follo-drakt – velkommen til oss!