Så nær – men ettmålstap mot Gjerpen – Follo HK Damer

Så nær – men ettmålstap mot Gjerpen

Offensive Follo-jenter startet kampen mot Gjerpen i høyt tempo og ledet 5-2 da Gjerpen tok time-out etter kun 4 minutter. Dessverre for oss fikk Gjerpen god effekt og vi tilsvarende negativ effekt av time-outen, og Gjerpen fikk overtaket i kampen etter en periode med måltørke for våre jenter. Jentene klarer likevel å holde oppe intensiteten og god Annika i mål ga oss likevel et helt greit utgangspunkt til 2. omgang: 13-16 til gjestene.

Andre omgang ble preget av feil og bomskudd – for begge lag. Helt jevnt, selv om Gjerpen ledet også det meste av denne omgangen. Follo var oppe i en ettmålsledelse 20-19 knapt halvveis i omgangen, men det viktigste er å lede til slutt. Vårt siste skudd går i stanga og ikke inn, og dermed ble det Gjerpen som trakk det lengste strået i denne kampen: 24-25 sto det på lystavla ved slutt, og poengene ble med tilbake til Skien.

BB denne kampen ble Annika, toppscorer Mirela med 7 mål og assist-dronning Jeanett.

Nå tar jentene en liten påskeferie før bortekamp mot Larvik 18. april og sesongavslutning mot Vipers i Stil Arena venter 21. april.