Årets nest siste hjemmekamp på lørdag – Follo HK Damer

Årets nest siste hjemmekamp på lørdag

Lørdag 23. mars kl 14.30 tar vi imot Gjerpen i Stil Arena, noe som er årets nest siste hjemmekamp. Etter to seire på de to siste kampene har vi tro på en jevn og tøff kamp – og poeng – før påsken setter inn! Vi har snakket med Ingvill og Thomas før kampen:

«Vi gleder oss til å måle krefter med Gjerpen som dette året rykket opp i Rema 1000 ligaen sammen med Oppsal og oss,» sier Ingvill. «De har nok overrasket mange og har gjort en fenomenal sesong så langt. Nå ligger de på en sterk 6. plass og kjemper om en plass i sluttspillet. De har gjennom sesongen hatt et godt forsvarsspill og målvaktsspill. De har vist at de har et godt kollektiv med strukturert angrepsspill. Vår jobb blir å ødelegge deres kollektiv. Vi ønsker at de skal få bryne seg på et hissig, temposterkt og duellsterkt forsvar i tillegg til våre to gode målvakter. Angrepsmessig jobber vi videre med flyt og rytme for å «stikke hull» i deres forsvar.»

Thomas Engen har hatt en fin start i klubben med to seire på sine to første kamper.

Hvordan har tiden din i FHKD vært så langt, Thomas? «Tiden i Follo HK Damer hittil har vært veldig morsom, og jeg har fått et godt inntrykk av hele klubben. Jentene har jobbet veldig godt på den korte tiden vi har hatt sammen, og resultatene har stått i stil,» forteller han.

Hvilke tanker har du om lørdagens kamp mot Gjerpen? «Gjerpen blir en fin test på hvor langt vi har kommet, og vi gleder oss til å angripe en ny oppgave. De har gjort en flott sesong, og er nivåmessig noen hakk opp fra de forrige kampene. Samtidig føler jeg at det ikke egentlig har løsnet ordentlig enda, og får vi ut det potensialet, da tar vi seieren på lørdag.»

Håndball er best i hall, og jentene trenger din støtte, så ta turen til Stil Arena lørdag!