Herlig seier mot Fana! – Follo HK Damer

Herlig seier mot Fana!

Etter en uke utenom det vanlige var det klart for ny kamp i Stil Arena for våre jenter onsdag kveld. På motsatt banehalvdel sto Fana, som vi slo med knappest mulig margin i årets første kamp. Siden da har de fått inn tidligere Follo-spiller, Martine Kårigstad Andersen, men også mistet sentrale spillere. Før kampen hadde Fana plassert seg rett over kvalik-streken med 6 seire og en uavgjort, mens vi lå på 13 plass, med 4 seire.

Kampen startet jevnt, og det var ikke mer enn to mål som skilte lagene de første 18-19 minuttene. Deretter fikk Fana et lite overtak, anført av en god Martine Andersen. Forsvarsspillet var vel ikke den mest fremtredende kvaliteten i slutten av første omgang. Ved 20 spilte minutter sto det 10-12 på lystavla, mens lagene gikk til pause på stillingen 15-21.

I andre omgang satte jentene et helt annet forsvarsspill og opphentingen var i gang! Og for en spennende kamp dette skulle bli! Fana ledet helt frem til Eline satte sitt 11. mål 27.40 ut i omgangen. Deretter satte Anette 2 mål fra egen banehalvdel og 2-målsledelse til Follo var et faktum etter 29 spilte minutter. Men ny scoring til Fana etter 29.12, før Mirela satte Follos mål nummer 32 etter 29.36. Så gjorde det ikke noe at Martine fikk score sitt 16. mål på straffe når sluttsignalet hadde gått. Seier 32-31 og ellevill jubel var et faktum! Dette var deilig!

Eline ble kåret til Follos beste med 11 scoringer på 14 forsøk og 7 assist. Også veldig gledelig å se Andrea sette 8 fra sin kantposisjon og June med en redningsprosent på 32, herav noen helt avgjørende redninger, inkludert 2 strafferedninger. Likevel; dette er en lagseier og vi er stolte av alle spillere, trenere og støtteapparat i dag! Dette smakte så godt!

Ski J2015 var maskoter i dag og bidro til seieren med sin fantastiske entusiasme på sidelinjen. Vi håper dere koste dere!