Klare for kamp mot Byåsen på bortebane! – Follo HK Damer

Klare for kamp mot Byåsen på bortebane!

I dag tar vi turen til trønder-hovedstaden der vi møter Byåsen kl 18.00 i Kolstad Arena. Etter et par ukers kampfri er vi nå klare for å kjempe om de to poengene mot et Byåsen som for øyeblikket innehar den siste sluttspill-plassen. Vi kan nok love en tøff kamp i dag!

Ingvill melder følgende før kamp:

Vi gleder oss til å reise til Trondheim for å kjempe om to viktige poeng. Byåsen er et ungt lag som dessverre har hatt økonomiske utfordringer. Det har resultert i at de har mistet profiler som Janne Eklo til Sola og Kjerstin Boge Solas til Vipers. Allikevel, Byåsen er et lag med lang og sterk tradisjon i norsk topphåndball. De har et lag med flere gode spillere på godt Rema 1000-nivå. Per nå ligger de på 8. plass og kjemper en tett kamp om sluttspillplass. De besitter 16. poeng hvor 14 av disse ble vunnet før jul. De siste to poengene ble hentet nå i 2024 i en jevn kamp mot Aker.

Hos oss er det positiv og god stemning i gruppen. Jentene har vært gode på å omstille seg fra kamp til kamp. Det er virkelig en god prestasjon og noe de skal ha ros for. Vi håper dette skal betale seg for oss nå i sluttspurten av seriespillet. Vi har hatt noen gode økter, hvor vi har fått gode svar på taktiske fokusområder foran denne kampen. Det er en poeng sulten gjeng som setter seg på flyet til Trondheim! 😊

Håndball er selvsagt best i hall, men om det skulle være litt i lengste laget å reise til Trondheim, kan kampen også følges på TV2 Play.

Lykke til, jenter!