Tilde er med oss videre! – Follo HK Damer

Tilde er med oss videre!

Vi er veldig glad for å kunne dele at Tilde Alræk er med oss videre! Vår kjære kaptein har vært ute med skade hele sesongen, men er klar for å satse videre når hun er tilbake. Tilde forteller dette om hvorfor hun har valgt å signere ny kontrakt med Follo HK Damer:

«Jeg har trivdes godt i klubben og med laget. Etter snart 1 år på sidelinjen er jeg motivert og klar for å kunne returnere og bidra på håndballbanen. Det er mye spennende som skjer i klubben og jeg gleder meg til fortsettelsen i Follo!

Forventninger til neste sesong vil være å fortsette det gode arbeidet. Være dedikerte og målbevisste i treningshverdag og ikke minst ha det gøy med håndballen. Det har vært en berg og dalbane med mye venting og følelser. Etter en lang utredning har jeg fått beskjed om at en operasjon må til. Jeg har fått trent godt og føler meg godt rustet til å komme igang med håndball etterhvert. Det har vært gøy å følge med på jentene og de har gjort veldig mye bra. De har trent godt og stått på dag etter dag. Jeg er veldig takknemlig for å kunne være en del av en så rå gjeng».

Også sportslig leder Daniel Helland Anderson er godt fornøyd med å ha fått Tildes signatur:

«Vi er veldig fornøyde med å signere kapteinen vår videre for 2 nye år. Tilde står for kontinuitet, erfaring, klokskap og vinnervilje. Tilde er viktig for laget både på og utenfor banen. En tung sesong for Tilde som har vært ute med skade siden august. Spesielt tungt fordi hun var mer motivert enn noensinne og hadde lagt bak seg en lang oppkjøringsperiode med store mengder med trening og struttet av selvtillit, før hun fikk den kjipe beskjeden av helseteamet. Hun har trent veldig godt alternativt gjennom hele sesongen og det var veldig viktig for oss å få med Tilde videre i dette prosjektet! Vi gleder oss til å se henne utpå banen igjen!!!«

Vi ønsker Tilde lykke til med operasjon og rehabilitering og gleder oss til å se henne tilbake i rødt sesongen 24/25!