Ny kamp mot Fredrikstad venter – Follo HK Damer

Ny kamp mot Fredrikstad venter

Søndag tar jentene turen til plankebyen, der de møter Fredrikstad til kamp om nye poeng. Kampstart i Kongstenhallen er kl 16.00, og vi håper mange legger søndagsturen til Fredrikstad for å heie på jentene! Forrige kamp mot FFK endte med et 3-målstap, og føyde seg inn i rekken av jevnspilte kamper som ikke tippet vår vei. Det er derfor en revansjesugen gjeng som entrer banen denne ettermiddagen.

Vi ser frem til en tøff kamp, og håper selvsagt på mer jubel fra Mirela og resten av jentene på søndag. Som vanlig har vi tatt en prat med Ingvill, som har dette å si om kampen som venter:

Forrige kamp mot Fredrikstad endte i et 3 målstap for vår del. Dette er noe vi ønsker og mener vi har kapasitet til å revansjere. Fredrikstad har levert en sterk sesong så langt i serien. I skrivende stund ligger de på 4. plass, 1 poeng bak Sola med en kamp mindre spilt. De er virkelig med i medaljekampen. Dette er et ungt, solid mannskap som har stått i samme spillkonsept som forrige sesong. Vi er godt forberedt på hva som møter oss på søndag. Fokuset i treningsarbeidet har allikevel vært mest på oss selv. Vi ønsker å forsterke det vi har vært gode på, samtidig rette opp i enkle feil. Vi tar med oss en positiv prestasjon og opplevelse fra seieren mot Oppsal inn i denne kampen. Vi skal sammen som lag krige med «hud og hår» for poeng i denne kampen. Det er ikke langt til Fredrikstad, så vi håper supportere har lyst til å ta turen for å heie oss fram! 😊👊

Vi ses i Kongstenhallen!