Endelig seier!! – Follo HK Damer

Endelig seier!!

Det var duket for morsdagskamp i Stil Arena, der Oppsal sto på motsatt banehalvdel. Kampen ble sendt på TV2, og samlet gledelig nok flere tilskuere enn vi har vært vant til! Og jammen fikk publikum valuta for pengene! Kampene mot Oppsal har vært jevne de siste årene, og dette ble ikke noe unntak. Lagene fulgte hverandre tett hele veien, og derfor var det ekstra deilig at det endelig ble oss som stakk av med seieren til slutt. Lystavla viste 30-28 til slutt og spillere, trenere og publikum kunne slippe jubelen løs!

Dagens maskoter var fra Ski J2012 og Son J2012. Vi er superglade for at dere støttet oss frem til seier og håper dere koste dere i hallen!

ØB var selvsagt til stede i hallen. Her er deres kamprapport: https://www.oblad.no/ellevill-thriller-og-elleville-jubelscener/s/5-68-1452062