Morsdagskampen! – Follo HK Damer

Morsdagskampen!

Vi feirer morsdag i Stil Arena søndag kl 18.15, der vi møter Oppsal på banen. For deg som sitter på tribunen er dette kampen der du kan vinne spapakke fra The Well, håndball fra Select og fond fra DNB! For å ta det i tur og orden:

  • The Well gir en heldig vinner overnatting for 2 personer og tilgang til spa! For å vinne må du legge inn en kommentar på Follo HK Damers facebook-innlegg og du må være til stede i Stil Arena for å ta imot premien
  • Select har med 300 håndballer som de gir bort til de som har med seg en morsdagsplakat i hallen, med hilsen til mamma, noen på laget eller til noen andre de har lyst til å hilse til. Om det blir fler enn 300 foretas en trekning. Vi har også kjøpt inn plakater og tusjer, så om du kommer litt tidlig, kan du lage plakat i hallen! Kanskje kommer akkurat din plakat på TV også!
  • Som vanlig kjører vi DNB-kastet i pausen. Her kan du vinne 2.500 i fond dersom du er en av de heldige som blir trukket ut, og klarer å treffe tverrliggeren

Vi gleder oss til alt det som skal skje utenfor banen i denne TV-sendte kampen, men aller mest gleder vi oss til det som skal skje på banen! Som vanlig har vi fått en stemningsrapport fra Ingvill:

Vi gleder oss veldig til nabooppgjør mot Oppsal på søndag. Laget rykket i likhet med oss opp i Rema – 1000 ligaen før denne sesongen, så dette er to lag som kjenner hverandre godt.

Oppsal har gjort sine saker svært godt og ligger på 7. plass så langt. Dette er et lag som lager bra med mål og liker å spille med høyt tempo. Samtidig er de også det laget i ligaen som slipper inn mest mål.

Selv om vi selvfølgelig har forberedt oss godt på Oppsal, har vi hatt mest fokus på oss selv og vårt eget spill. I kampen på søndag handler det om å sette et kompakt og hardtarbeidende forsvar. Vi må henge kollektivt sammen og holde Oppsal nede på et respektabelt antall mål. Ellers, handler det for oss om å slippe skuldrene ned å spille konsentrert og stole på ferdighetene våre. Når vi er gode, er vi veldig gode! Så gjelder det å prøve å levere mer stabilt over to omganger.

Vi håper selvsagt at flest mulig tar turen til Stil Arena søndag! Hent ut billetter her: https://fhkd.woow.no/?fbclid=IwAR1hCNROSG-227nQNB8sAjoFei5cvKU-zTr2OW45CcyoBgmdCDdcZ6htV_c#!/match/buy/493/#promoCodes