Sesongens tredje møte med Storhamar – med Follo-gutta som maskoter! – Follo HK Damer

Sesongens tredje møte med Storhamar – med Follo-gutta som maskoter!

Onsdag kl 18.00 møter vi Storhamar for tredje gang denne sesongen, etter et bortemøte i serien og et hjemmemøte i cupen. I seriespillet endte kampen med et «hederlig tap», mens cup-møtet var litt mer enveiskjøring i Storhamars favør. Det er et lag som ønsker å fremstå på en god måte som entrer banen i Stil Arena i morgen. Favoritter må nok bortelaget finne seg i å være, men med to tidligere og en kommende Storhamar-spiller i lagoppstillingen skal det nok ikke skorte på motivasjonen hos hjemmelaget!

Vi har alltid maskoter med oss på kampene og disse bidrar til god stemning på tribunen og er gode støttespillere til laget! Denne gangen skal vi ha med noen maskoter i den «vanlige» aldersgruppen, men i tillegg har vi også med oss noen som er litt større… Tungvekterne inngikk nemlig et veddemål med Follo HK i høst, og i og med at de klarte å samle mer enn 750 tilskuere på kampen mellom Follo og Fyllingen, stiller Follo-gutta som maskoter for damene på denne kampen. Vi håper de er like flinke til å skape stemning som våre mindre maskoter alltid er! 🙂

Som alltid har vi tatt en prat med assistent-trener Ingvill før kampen for å høre litt om trenernes forventninger: «Storhamar sees på av mange som laget som kan utfordre Vipers denne sesongen. Både i seriespill og cup, blir det spennende å se om de i denne sesongen har modnet til å ta en «skalp». Laget ligger på 2 plass på tabellen i Rema 1000-ligaen og er klare for Final 8 sluttspill i cupen. Søndag møter de Podravka som er ett poeng foran i gruppespillet i European League. Med seier her er de et godt steg nærmere kvartfinale. Vi gleder oss til å møte et så godt lag som Storhamar. Her får vi delta på ytterste plan og virkelig målt oss på norsk topphåndball. Det er alltid gøy! Fra vår side kommer vi fra en god opplevelse fra kampen mot Molde. Vi vil fortsette å ha samme fokus. Vi viste muligens årsbeste med tanke på energi, utstråling og hvordan vi ønsker å framstå både for hverandre og omverden. I tillegg satte vi et godt og duellsterkt forsvar i store deler av kampen. Dette trenger vi i kampen mot Storhamar i tillegg til et hakk opp i å klare å lage brudd i spillet deres. Angrepsmessig har vi svingt fra meget solid spill, til at det hakker litt i samspillet. I kampen mot Molde får vi alt for mange tekniske feil og skuddbom, hvor vi egentlig feller oss selv. Dette må vi å rette opp og forbedre i kampen mot Storhamar. De spiller særdeles hurtig håndball og straffer motstandere hardt på disse feilene. Vi skal ta med oss oppturen og de gode erfaringene fra sist kamp, samtidig som det gjelder å spille smart og kynisk håndball. Håper mange unge håndballspillere kommer å ser denne kampen for inspirasjon og håndballglede 😊 Dette er kampen for alle å komme å se på!

Vi håper å se DEG i Stil Arena onsdag kl 18!