Ellevill andre omgang ga poeng i 2. div! – Follo HK Damer

Ellevill andre omgang ga poeng i 2. div!

Mens elite-jentene var i Molde holdt rekruttene seg i hjemlige trakter og møtte Bjørnar på lånt hjemmebane i Skihallen lørdag kveld. Etter en begredelig første omgang, der Follo lå under 9-18, var det et helt annet lag som kom på banen i den andre. Hva som ble sagt i pausen er ikke godt å si, men våre jenter var «på» og presise fremover, samtidig som de viste et oppofrende forsvarsspill som ga keeper Mille god hjelp til å stenge buret. Omgangen ble vunnet med herlige 14-5, og sluttresultatet ble dermed 23-23.

Keeper Mille Østreng Simensen ble kåret til Follos beste spiller denne lørdagskvelden, mens Jenny Johansson ble toppscorer med 7 kasser.

K2-laget vårt avanserte med gårsdagens uavgjort-resultat til en 9. plass på tabellen, og det er kun ett poeng opp til 8. plassen. Neste kamp er mot Reistad 7. februar.

Vi heier på dere!