Bare nesten i Molde! – Follo HK Damer

Bare nesten i Molde!

Follo-jentene tok turen til Molde på lørdag, og var klare for å reise kjerringa etter en onsdagskamp under pari. Kampen startet lovende, og det var jevnt til halvveis ut i første omgang. Da fulgte en litt svak Follo-periode med en del skuddbom og tekniske feil, og til pause var stillingen 13-9 til Molde. Andre omgang var mye bedre, sett med Follo-øyne. Jentene kjempet på og spilte jevnt med Molde lenge, før de fikk et overtak og krøp kun ett mål bak med 5 minutter igjen på klokka. Dessverre klarte vi ikke å komme nærmere, og ved kampslutt viste tavla 25-23 til hjemmelaget. Men likevel et stort skritt opp fra onsdagen, og mye å ta med videre i kampene som kommer tett fremover.

Anette Sundfær Johnsen var Follos hærfører denne kampen og ble svært fortjent kåret til Follos beste spiller. I tillegg til forsvarsspill som merkes godt av motstanderne knuste hun til med 10 mål på 11 skudd, fra distanse, på gjennombrudd og fra 7-metersmerket.

Anette (på bildet sammen med tidligere lagvenninne i Larvik, Helene Voss Sanner) sier følgende om kampen: «Vi starter kampen med et godt forsvar og får løpt inn et par enkle mål. Vi kjemper på videre gjennom hele kampen med god fightervilje men blir dessverre for mange tekniske feil og skuddbom som feller oss tilslutt. Det er noen gode hakk opp fra forrige kamp men holder ikke helt inn. Vi skal kjempe videre og onsdag er det allerede ny hjemmekamp. Håper å se mange i hallen!»

Nå ser vi frem mot onsdagens kamp mot Storhamar, hjemme i Stil Arena. Denne kampen får vi med oss maskoter fra Follo HK, etter at de tapte veddemålet mot Tungvekterne i høst. Vi gleder oss til å ta imot Storhamar, maskoter og masse publikum i Stil Arena onsdag kl 18.00!