Nye muligheter mot Molde lørdag – Follo HK Damer

Nye muligheter mot Molde lørdag

Heldigvis blir det raskt en mulighet til å revansjere den svake onsdagskampen, og allerede i morgen, lørdag, er det klart for neste Follo-kamp for våre jenter. Turen går til Molde og jobber videre for å fylle på poeng-kontoen. Ingvill har følgende å si før kampen:

Lørdag 27. januar reiser vi for å møte Molde i Molde Arena klokken 16:30. Vi kan med sikkerhet melde om et revansjelysten Follo lag. Vi ønsker å vise oss fra en mye bedre side enn vi gjorde mot Tertnes. Samtidig spilte vi en god kamp mot Molde i starten av sesongen som endte med 2 måls tap. Vi vet selv hva vi kan og hva vi kan prestere som lag. Laget fra Molde hadde en god start på denne sesongen i Rema – 1000 ligaen. I de tre første kampene hentet de 6 poeng med 1 måls seier mot Oppsal og Fredrikstad i tillegg til 2 måls seier mot oss. Videre vant de med 1 mål mot Larvik før de vant med 2 mål mot Gjerpen 21. oktober. Oppsummert har de hentet 10 poeng gjennom marginale seire og ligger nå på 9 plass på tabellen. Selv om det er sterkt at laget fra Rosenes by har vunnet mange gjevne kamper, har det vært litt motbakke med 7 strake tap etter dette. Med fokus på oss selv var vi veldig skuffet over hva vi leverte i kampen mot Tertnes. Vi går inn i denne kampen med fokus på å vise at vi kan spille god håndball. Absolutt alle, hver og en spiller og hele teamet må gå inn i denne kampen med en innstilling om at «det er meg det kommer an på». Alle må «gå foran» og ikke skyve ansvar på andre. Alle har gode kompetanser som er viktig «inn i potten» som er laget! Vi alle må være villig til blø for seg selv, laget og Follo drakta. Samtidig gjelder å finne en god balanse mellom å være tro til konseptet og kamp planen, vilje og klokskap. Det har laget vist flere ganger tidligere. Nå gjelder det å vise selvtillit, sette brystkassa fram å vise mentaliteten som bor i dette laget. Fokuset må være å jobbe med arbeidsoppgaver, spille god håndball og vise og kjenne på at håndball er noe av det gøyeste vi vet om! Så får heller resultattavlen vise om vi lykkes som konsekvens av dette 😊

Vi håper våre hardt arbeidende jenter får lønn for strevet og ønsker masse lykke til i Molde!