En tung dag på jobben – Follo HK Damer

En tung dag på jobben

Vi var forventningsfulle foran møtet med Tertnes, og håpet på poeng på hjemmebane onsdag kveld. Men det viste seg at dette ikke var en dag med flyt. Trener Michael forteller: Årets første hjemmekamp var et oppgjør mot Tertnes som for dagen lå på 13. plass med 7 poeng, poenget foran oss på tabellen. Første møte vant Follo jentene med 30-23 og det var derfor stor optimisme og god tro på at de 2 poengene skulle bli igjen i STIL arena. Kampen startet alt annet enn oppløftende for hjemmelaget som etter 8 min lå under 0-5. resten av omgangen ble brukt godt og sakte men sikkert ble bortelaget ledelse spist opp og til pause var stillingen 14-15. Andre omgang starter fint og vi kommer ajour på stillingen 15-15. Resten av kampen blir dessverre en kollektiv kollaps hvor tekniske feil og en masse skuddbom preget prestasjonen til hjemmelaget. Dette kombinert med at vi aldri fikk ordentlig treff i forsvarsspillet gjorde at Tertnes sakte men sikkert stakk ifra og til slutt kunne juble for en komfortabel 33-24 seier. Lørdag reiser laget til Molde for å prøve å reise kjerringa og vi forventer å prestere en langt bedre innsats i håp om å ta med 2 poeng hjem fra Rosenes by.

Silje ble kåret til vår beste spiller og fikk premien fra The Well overrakt av en av de flinke maskotene fra Nordby. Silje sier dette om kampen:

Vi starter kampen med å ligge under 0-6 til tross for at vi kommer til mange gode sjanser. Vi klarer sakte, men sikkert å ta igjen deres ledelse, hvor stillingen er 14-15 til pause.

I andre omgang sliter vi med å finne flyten, og vi mangler tilstedeværelse, hvilket resulterer i et høyt antall tekniske feil. Vi klarer ikke å spille oss inn i kampen igjen, og taper til slutt 24-33. En tung dag på jobben, men det er ikke annet å gjøre enn å se fremover mot å kjempe for 2 nye poeng mot Molde allerede på lørdag

Nå skal vi glemme denne kampen så raskt som mulig og se fremover mot Molde på lørdag!