Vi tar imot Tertnes i Stil Arena! – Follo HK Damer

Vi tar imot Tertnes i Stil Arena!

Onsdag er det endelig klart for årets første hjemmekamp i Stil Arena etter en lang mesterskapspause og et par bortekamper på rad. Vi ønsker Tertnes fra Bergen velkommen til Stil, og tillater oss å mimre litt tilbake til bortekampen mot dem der vi vant med 7 mål. Mirela var skikkelig i dytten den kampen, og endte med 13 kasser før hun satte seg på toget hjem til Langhus (les om kampen her: https://www.oblad.no/ellevilt-mirela-show-i-bergen-scoret-13-mot-tertnes/s/5-68-1381219). Dessverre har Mirela hatt en liten uoverensstemmelse med en målstolpe og er ikke med i morgen (se https://www.oblad.no/mirela-24-det-var-veldig-dramatisk-for-mamma-men-ikke-for-meg/s/5-68-1437541)

Men vi har mange andre som er klare for å gi jernet! Her er trener Ingvills ord før kampen:

I morgen onsdag 24/1 møter vi Tertnes på hjemmebane i STIL Arena klokken 18:00. Sist møte med Tertnes endte med seier for oss og vi ønsker å gjenta dette i vårt fort foran hjemmepublikum. Tertnes ligger rett over oss på tabellen med ett poeng mer, så dette er en viktig kamp for oss å gå seirende ut i fra. På sine 5 siste kamper har Tertnes to tap mot Byåsen og Storhamar, seier mot Molde og 2 uavgjort mot Romerike Ravens og Oppsal. Vi gleder oss veldig til denne kampen. Jentene står samlet og det er god energi og godt samhold i gruppa. Vi har hatt noen ordentlig gode økter denne uken og spilt god håndball på trening. Dette ønsker vi å vise fram for både Tertnes og vårt hjemmepublikum. Tertnes spiller fartsfylt, duellvillig og kollektiv håndball. For oss gjelder det å ta regi å sette kommando i forsvar. Vi vil ha kampen inn i vårt spor med å spille smart og god angrepshåndball. Vi er skikkelig seiers sugne og håper folk vil ta turen for å heie oss fram 😊

Håndball er alltid best i hall! Ses i Stil Arena i morgen!