2 poeng i Lerøyseriens runde 2 – Follo HK Damer

2 poeng i Lerøyseriens runde 2

Våre jenter fikk med seg 2 poeng i hjemmerunden i Lerøy denne helgen. Men fy så nært de var ytterligere ett eller to poeng! Lørdagens første kamp mot Oppsal var jevn og tøff hele veien, og endte dessverre med et skikkelig surt ettmåls-tap: 24-23. Karen Spone puttet 9 mål og ble kåret til Follos beste spiller denne kampen. Dermed var det en revansjesugen gjeng som entret banen for kveldskamp mot Bækkelaget. Også dette ble en jevn kamp – men Follo-jentene dro fra i starten av andre omgang og så seg aldri tilbake. Ved kampslutt sto det 24-20. Estefania Rodriguez-Farfan ble kåret til Follos beste spiller mot Bækkelaget.

Trener Thomas feller følgende dom over lørdagen: «Veldig surt med første kamp! Men det har vært en spillemessig god helg for oss med få tekniske feil, veldig godt målvakts- og forsvarsspill og masse fin håndball i angrep. Vi sliter dessverre litt med uttelling på skuddene våre, men det er veldig gledelig å se at vi spiller oss til så mange, gode sjanser. Ikke noe annet å gjøre enn å trene videre, og så satser vi på at det snur til neste runde i Stavanger om 3 uker.»

Også denne lørdagen var det et strålende arrangement som rekrutt-foreldrene organiserte! God stemning på bane og tribune og gledelig antall i hallen fra tidlig morgen til sen kveld! Thomas sier: «Skikkelig stor skryt til alle foresatte som var med og arrangerte Lerøyserien på lørdag. Knallbra gjennomført alle sammen. Masse folk på tribunen også, gjorde det her til en helg arrangørklubbene kan være stolte av.» Vi er helt enige med Thomas! Vi har de beste folka på vårt lag, både spillere, foreldre og andre frivillige! Tusen takk til hver og en av dere! <3

Vi hadde felles-arrangement med Follo-gutta, og kan gratulere dem med 2 seire og full pott!

Vi er også så heldige at vi har ØB med på laget, og de var på plass også denne dagen. Les deres oppsummering av kampene og se flere bilder her: https://www.oblad.no/gutta-tok-full-pott-jentene-slo-tilbake/s/5-68-1442134