Lerøyrunde på hjemmebane på lørdag! – Follo HK Damer

Lerøyrunde på hjemmebane på lørdag!

Lørdag er det klar for hjemmerunde i Lerøyserien, og våre rekrutt-jenter møter Oppsal og Bækkelaget for to spennende kamper i Stil Arena. Første runde ga 3 av 4 oppnåelige poeng, og vi håper på minst like god poengfangst denne runden!

Mens jentene speidet etter nærmeste håndball-hall i Bergen, ga Thomas oss et innblikk i trenernes tanker før denne runden:

Rekruttgjengen har hatt fine treningsuker nå etter nyttår, og vi gleder oss til lørdagens Lerøyrunde på hjemmebane i Stil Arena. Jentene jobber knallbra på trening, og det har resultert både i poeng i 2.divisjon og at vi klarte å kvalifisere oss til a-sluttspillet i Regionsserien J20.

Det har vært veldig vanskelig for oss trenere å plukke ut kamptroppene til helgens to kamper, fordi konkurransen er knallhard nå pga et veldig gledelig jevnt nivå blandt jentene. Det er gøy å se, fordi det er det vi jobber knallhardt for alle sammen. Vi går for 4 poeng i helga, der to spennende nabooppgjør venter. Vi gleder oss, og lover å gi alt vi har og spille morsom håndball.

Vi har fellesarrangement med gutta, og kampprogrammet er som følger:

Kl 10.00: Åsane-Follo HK

Kl 12.00: Oppsal-Follo HK Damer

Kl 14.00: Tiller-Åsane

Kl 16.00: Bækkelaget Elite-Oppsal

Kl 18.00: Follo HK-Tiller

Kl 20.00: Follo HK Damer-Bækkelaget Elite

Håper vi ses i Stil Arena på lørdag!