Nytt møte med Sola – Follo HK Damer

Nytt møte med Sola

Serien er halvspilt, og våre jenter skal møte Sola til kamp 2 for sesongen. Første kamp var en nervøs seriepremiere på hjemmebane, og kampen endte med tap 20-34. Denne gangen er det Follo som tar turen til Åsenhallen for å møte et Sola-lag som kommer fra et knepent Europacup-tap i helga.

Trener Ingvill forteller følgende om motstander-laget: «Sola ligger på 4.plass i Rema 1000 ligaen og i NM er de klare for final 8. De har hatt en god start på sesongen 2024 med solide seire mot Oppsal og Fredrikstad. Laget er inne i en hektisk kampperiode med spill i Europaligaen i tillegg til seriespill. De har i de siste kampene vist godt forsvars- og målvaktsspill. Sola har flere profiler og har et godt kollektiv. Mange kjenner selvfølgelig Camilla Herrem og Kristina Novak som var med å spille VM for Norge. I tillegg vil kanskje noen kjenne igjen navnet Kristiane Knutsen som tidligere har spilt for FHKD.»

Om Follo-jentenes forberedelser forteller hun: «Vi gleder oss veldig til å spille kamp mot et så godt lag som Sola. Vi må spille fornuftig, disiplinert og ikke ha for mye respekt. Det gjelder å «brette opp ermene» og gå inn i alle dueller for å vinne dem. Vi har vist at vi kan spille god håndball, også mot de beste lagene. Kampplanen er satt og vi gleder oss til å krige for en god prestasjon og poeng!»

Det er vel de færreste Follo-supportere forunt å ta plass i Åsenhallen i morgen, men kampen kan ses på TV2 play. Heia Follo!

PS: Meld deg inn i Målklubben og støtt Follo HK Damers satsing, både for elite og rekrutt!

https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/9bcef0c3-556d-4d16-8a5b-33032297dcc8?v=0&fbclid=IwAR2UXdrt6oHq7UX1YjBTAyXmtUamG8rilH9diGrV7rzFnUriufz_6hpF25g&lang=no