Endelig kamp igjen! – Follo HK Damer

Endelig kamp igjen!

Etter en lang landslags- og mesterskapspause er REMA1000-ligaen endelig i gang igjen! Jentene gleder seg til å ta turen til Skien, der vi møter sesongens overraskelseslag Gjerpen, som var et av lagene som slo følge med oss opp fra 1. divisjon etter forrige sesong. Som vanlig har vi tatt en prat med Ingvill før kampen, og her er hennes forventninger til kampen:

Nytt år – nye muligheter! Først vil vi ønske alle FHKD venner, støttespillere, sponsorer og supportere et riktig godt nytt år! Vi gleder oss veldig til å ta fatt på håndballåret 2024. Vi føler oss klare, spente og optimistiske på det som møter oss resten av sesongen.

Julepausen med alternativ/fysisk trening, avkobling og hygge med familie og venner har gjort godt. Batteriene er ladet og jentene har trent godt. Vi har hatt noen virkelige gode, solide og oppløftende fellesøkter med god kvalitet. Det er vi veldig fornøyd med.

På søndag står Gjerpen på motsatt banehalvdel i Skienshallen klokken 18:00. Gjerpen har hatt en solid start på sesongen i Rema 1000 ligaen. Laget står med 11 poeng og ligger på 7. plass så langt i ligaen. For mange har nok dette vært laget som kanskje har overrasket mest blant lagene i årets sesong. De har levert et solid forsvars- og målvaktsspill, noe som har avgjort flere kamper i deres favør. De har et godt kollektiv og har en erfaren «ringrev» i trener Pål Oldrup Jensen.

Vi har forberedt oss godt og gleder oss til å spille kamp igjen. Vi er klare for å være mentalt og fysisk «tilstede» for å krige til oss 2 poeng! Vi skal ha fokus på oss selv og kampplanen vår! Samtidig ønsker vi å utnytte Gjerpens svakheter og ødelegge deres kollektiv.

Det blir en spennende kamp som vi gleder oss stort til 😊

Vi gleder oss til å se jentene i aksjon igjen, og håndball er alltid best i hall! Det er gode muligheter for å se kampen live – bli med spillerbussen til Skien. Avreise er kl 13.00 fra Langhuset. Ta kontakt med oss for å sikre deg plass!