Endelig seier på hjemmebane! – Follo HK Damer

Endelig seier på hjemmebane!

Så ble det endelig 2 poeng i Stil Arena! I en kamp der spillet kanskje ikke var det beste våre jenter har prestert i år vippet det endelig vår vei til slutt! Etter en høst preget av skader og mange jevne kamper som har endt med tap er det deilig å ta juleferie/mesterskapspause med 2 nye poeng på kontoen, og med det et par hakk opp på tabellen.

Michael har gjort sin analyse etter kampen, og oppsummerer dagen slik: Det var duket for bunnoppgjør i STIL arena i dag hvor vi tok mot Aker topphåndball. Begge lag sto på 4 poeng innen dagens oppgjør så viktigheten av å gå seirene ut av kampen var åpenlys. 1. omgang var jevnspilt og og bar i stor grad preg av nervøsitet og det virket som hjemmelaget var tynget av kampens betydning. Alt for mange uprovoserte tekniske feil og dårlige beslutninger førte til at Aker ledet 12-11 til pause. Aker holdt den knappe ledelsen til 20 min ut i andre omgang før Follo jentene fikk kontakt på 23-23 og siden gikk opp i ledelsen 24-23 med 4 minutter igjen å spille. Herfra og ut var det hjemmelaget som ville det mest og kunne til slutt strekke armene over hodet og juble for en 26-23 seier. I en alt annet enn velspilt kamp var det likevel en fornøyelse å se Juni Mæle skinne i sin høyrekant posisjon og like godt scorte på 7 av 7 og ble fortjent kåret til banens beste. Nå ta vi en lang kamppause før neste kamp spilles 7. januar. Vi takker alle som har vært med og heie laget frem i 2023 og gleder oss til fortsettelsen i det nye året.

ØB var selvsagt i hallen i dag, og deres kamprapport leser du her: https://www.oblad.no/ellevill-handballthriller/s/5-68-1415422

Dagens kampsponsor var 7-Eleven, og speaker Ståle var perfekt kledd for anledningen! Dagens kamp markerte også starten på Follo HK Damers salg av 7-Eleven kaffeavtale for 2024. Kjøper du en kaffeavtale av oss, sikrer du deg et ubegrenset antall kopper med deilig kaffe, te eller kakao, og du støtter samtidig Follo HK Damers satsing! En bedre kombinasjon skal du lete lenge etter! Følg med i våre sosiale medier for å se hvordan du kan sikre deg en kopp og kaffeavtale, eller ta kontakt med oss på post@follohk-damer.no for å bestille en kopp til deg selv og julegave til alle du kjenner!

Vi har verdens beste maskoter med oss på laget! Dagens maskoter var fra Ski J2016 og Ås J2012. Tusen takk for at dere var med oss i dag – dere var kjempeflinke!