Siste kamp i 2023 – vi tar imot Aker – Follo HK Damer

Siste kamp i 2023 – vi tar imot Aker

Det er klart for siste kamp før en lengre mesterskapspause, og vi håper MANGE tar turen i hallen på søndag for å heie på jentene i en «4-poengskamp» mot Aker! Dette blir også et gjensyn med tidligere Follo-spillere Maria Keiserås Haugen og Lea Stenvik og tidligere Follo-trenere Lars Abelsen og Atle Stenvik, men Aleks og Mirela lover nok ingen varm velkomst i midtforsvaret!

Ingvill har følgende betraktninger før kampen:

Søndag 19. november klokken 16:00 spiller vi årets siste kamp i STIL Arena. Denne gangen tar vi i mot Aker Topphåndball. Aker ligger med samme poengsum som oss etter to seire mot Ravens og Molde. Dette er en viktig kamp for oss, så vi ønsker og håper at mange vil ta turen for å heie oss fram til seier. Aker består av en gjeng med mange unge spillere og mange lovende talenter. Laget innehar flere kjente navn for folk som har fulgt Follo HK Damer de siste årene. Trenere for Aker Lars Abelsen og Atle Stenvik var trenere for Follo HK Damer i en år rekke og trente laget opp fra 2. divisjon til eliteserien. I tillegg har Aker spillerne Lea Tidemann Stenvik og Maria Keiserås Haugen som også har spilt i FHKD. Vi gleder oss til en spennende og tøff kamp. Taktikken er klar og det handler om å få kampen inn i vårt spor. Vi ser tydelig fremgang på treningene og gjennom de siste kampene. Det er god stemning i gruppen og jentene jobber virkelig hardt for hverandre! Moralen i gruppa er sterk og denne kampen er vi klare for å virkelig vise hva som bor i dette laget! Vi kommer til å gå på banen med en offensiv tankegang og være klare for å ofre blod, svette og tårer. Denne kampen må du få med deg og vi trenger den energien publikum gir oss for å hente hjem denne seieren 😊

Søndagen byr på et virkelig kinderegg for de håndball-interesserte, med mange tøffe kamper i Stil Arena:

  • Kl 13.15: Follo HK Damer 2 – Gneist
  • Kl 16.00: Follo HK Damer – Aker Topphåndball
  • Kl 18.30: Follo HK – Fyllingen

Forrige kamp klarte vi å fylle hallen med 2270 tilskuere! Vi håper så mange som mulig av dere kommer tilbake på søndag! Dette blir en fartsfylt og spennende kamp og jentene trenger all støtte de kan få fra tribunen!

Også denne gangen byr vi på pauseinnslag og muligheter for å vinne midler i fond fra DNB og vask og kaffekopper fra kampsponsor 7-Eleven!

Vi ses i Stil!