Tap 39-30 mot Vipers – Follo HK Damer

Tap 39-30 mot Vipers

Det ble som forventet en tøff kamp mot de siste sesongers beste europeiske lag. Riktig nok tar jentene med seg en god start på kampen, men Langhus-jenta Mina Hesselberg viste gamle lagvenninner liten nåde i en periode der Vipers vant 14-1. Mina endte på 8 scoringer for Vipers denne kvelden.

På vår side var angrepsspillet bra, og med fin flyt i deler av kampen. Fint å også se en meget god Eline Osland denne kampen. Michael oppsummerer kampen på denne måten: «Etter en jevn innledning på kampen hvor Follo går opp i ledelse 4-3 etter 5 minutter blir erstattet av en miserabel periode for bortelaget med mange bomskudd og dårlige vurderinger. Dette utnyttet hjemmelaget til å si takk og farvel. Vipers vant en 14 minutters periode med 14-1 og med 17-5 ledelse etter 20 spilte minutter av 1. omgang var kampen i realiteten avgjort. Follo jentene vinner resterende del av kampen med 3 mål således at sluttresultatet blir 39-30 til Vipers. Vi tar med oss mye positivt angrepsmessig fra kampen men laget må raskest mulig finne ut hvordan å ikke ha så lange utfall som tilfellet har vært i mange kamper denne sesong. Nå gleder vi oss til hjemmekampen på søndag mot Aker og håper at flest mulig av de over 2000 tilskuere fra forrige kamp finner veien tilbake til STIL arena og heier Follo jentene frem til sesongens første hjemmeseier i årets siste kamp.«

Søndagens kamp er altså årets siste, og vi deler Michaels oppfordring til å komme på kamp på søndag! Vi lover god stemning og litt ekstra pauseunderholdning også denne gangen!