Vipers neste! – Follo HK Damer

Vipers neste!

Det er en skikkelig utfordring som venter jentene våre på onsdag når de tar turen til Kristiansand for et gjensyn med Langhus-jenta Mina Hesselberg og hennes Vipers. Vi håper det er Silje og resten av Follo som får mest å juble for onsdag!

Ingvill har sendt oss trenernes forventninger til kampen: Onsdag setter vi kursen mot Sørlandet. Vi gleder oss til å spille kamp mot et stjernespekket Vipers. Laget fra Kristiansand har hatt en imponerende merittliste de siste årene. Blant annet har de vunnet både serie og cup de siste 5 sesongene. Så langt i år leder de serien og er klare for semifinale og final 8 (inkludert menn) i NM. De har på toppen av dette gjort det store kunststykket å vinne Champions League de 3 siste årene. Denne sesongen har de hatt noen utskiftninger, men har fremdeles store profiler og verdensstjerner i laget sitt. Nye trenere er også overtatt roret ved Thomas Havaty og Lene Rantala. Vipers har hatt en litt tøffere start på årets Champions League eventyr. Søndag gikk de dessverre på et nytt tap mot rumenske Rapid Bucuresti etter dramatiske sluttsekunder. De står dermed med 2 seire på 7 kamper i gruppespillet. Selv om Vipers er konkurrenter som andre lag i Rema 1000-ligaen, skal vi i Norge være stolte av å ha et klubblag som representerer Norge på dette nivået internasjonalt. Når vi nå på onsdag 15/11 klokken 18:00 møter Vipers i Aquarama, gleder vi oss veldig og har ikke tenkt å stå med «lua i hånda» Vi går inn i denne kampen på lik linje som vi gjør mot alle motstandere i ligaen. Vi er selvfølgelig godt forberedt på hva som møter oss, men vi kommer samtidig til å veldig fokus på oss selv og våre egne arbeidsoppgaver. Vi har gjennom sesongen vist at vi er fullt på høyde med motstanderne i store deler av spillet. Vi spiller god håndball og kommer til gode skoringsmuligheter, men har vært for ineffektive. Det jobber vi hardt med på hver eneste trening. Vi spiller hverandre gode og har veldig god moral i laget. Klarer vi å være mer kyniske, redusere antall tekniske feil og øke effektiviteten, ja da er vi virkelig konkurransedyktige mot alle lag i ligaen. Men, det viktigste av alt er at vi angriper denne kampen med lave skuldre og entusiasme! Det er gøy å spille mot Vipers og vi har ingenting å tape. Det gjelder at vi sammen som lag tør å «stikke nesa fram» og har det gøy med opplevelsen! Det er dette vi trener for hver eneste uke – å få være med i det beste selskapet i toppen av norsk håndball. Vi trener godt og må stole på at alle treningstimene vi legger ned, utvikler oss og skaper progresjon i det vi ønsker å bli bedre på. På onsdag skal vi angripe kampen som vi alltid gjør mot et hvert lag. Follo HK damer går alltid ut i krigen og stiller alltid til start med mål om å vinne – uansett motstander! Dette blir gøy 😊

Vi ønsker jenter og støttespillere riktig god tur og lykke til på onsdag!