3 av 4 poeng med hjem til Follo fra Stavanger – Follo HK Damer

3 av 4 poeng med hjem til Follo fra Stavanger

Rekruttene har tilbrakt helgen i Stavanger og møtte Reistad og Hinna for de første kampene i Lerøyserien. Med på turen hadde de med en gjeng trofaste supportere som kunne se sine jenter hente hjem seieren i første kamp, og kjempe seg til uavgjort i andre kamp. Fra Thomas har vi fått følgende kamprapport:

Det ble en fin start på årets Lerøyserie for rekruttjentene med 3 av 4 poeng i Stavanger, og en foreløpig 3.plass på tabellen. Første kamp mot Reistad startet litt nervøst, men etter en time-out etter ca 12 minutter for en rolig prat, så snudde jentene kampen og spilte veldig fin håndball. De holdt trykket oppe helt til sluttsignalet, og vant 26-19. Kamp 2 mot hjemmelaget Hinna ble en skikkelig thriller, der lagene byttet på å lede gjennom hele kampen. Dessverre ble det litt for mange bomskudd på oss, men jentene jobba som helter helt til slutt, og kampen endte 18-18. Nå gleder vi oss til neste runde i januar, som spilles i Stil Arena, og da kommer naboene Oppsal og Bækkelaget på besøk. Jentene håper på stor støtte fra store og små Follosupportere den helga.

Banens beste i kampen mot Reistad ble Margrethe, og toppscorer i denne kampen Erika med 13 mål. I kampen mot Hinna ble Estefania banens beste, mens Karen ble toppscorer med 12 mål.

Vi ønsker alle en god tur hjem og gratulerer alle håndball-pappaer der ute med farsdagen! Takk for alle timer med kjøring til trening, plastring av skrubbsår, vaffelsteking og entusiasme på tribunen!