Rekruttene er klare for første runde i Lerøyserien – Follo HK Damer

Rekruttene er klare for første runde i Lerøyserien

Våre flotte rekrutter reiser i helgen til Stavanger for å spille første serierunde i Lerøyseriens avdeling 2, og lørdag spilles kamper mot Reistad og Hinna. Foruten disse lagene, skal våre jenter møte Byåsen, Bækkelaget, Fyllingen, HK Eidsberg, Oppsal og Sola gjennom vinteren og våren. Vinnerlaget fra forrige sesongs Lerøyserie besto av mange spillere født i 2004. Det betyr at årets Lerøy-lag består av mange nye spillere i Lerøy-sammenheng. Det blir spennende å se utviklingen til disse jentene gjennom sesongen!

Hovedtrener for rekruttene, Thomas Sigolsen, forteller dette om forventningene til helga:

Rekruttjentene har hatt en meget fin treningsuke foran helgens første runde av Lerøyserien. Det er en forventningsfull gjeng med 14 spillere og 3 ledere som er klare for en fin håndballhelg i Stavanger, der målet er å ta med seg 4 poeng hjem! Angreps- og forsvarsspill ser bra ut, og en fin treningsuke ble avsluttet med verdifull sparring mot damelaget torsdag kveld. Vi takker dem for at de stilte opp for å hjelpe oss litt i dag, det ble satt veldig pris på av oss ❤️

Vi ønsker spillere, trenere og støtteapparat masse lykke til!