Fest i hallen, men tap på banen – Follo HK Damer

Fest i hallen, men tap på banen

Fantastiske 2270 tilskuere fant veien til Stil Arena for å se våre jenter mot Larvik! Ny publikumsrekord etter fjorårets 2092 tilskuere. Også på benken var det flere spillere enn vi har vært vant til i det siste, og også Jeanett Kristiansen var tilbake i rød drakt etter sin svangerskapspermisjon. Alt lå til rette for en festaften av de sjeldne, men starten av kampen satte en demper på festen. Larvik rykket fra ut over omgangen, og på det verste var de foran med 8 mål. Heldigvis kom våre jenter seg til hektene mot slutten, og pauseresultatet var 11-17 etter en scoring i siste sekund av Henriette Jack Larsen.

Nok en gang gjetter skribenten på at pausepraten var god og det var et annet Follo-lag som kom på banen etter pausen og på et tidspunkt var ledelsen til Larvik nede i 3 mål. Men det ble for tøft, og da kampen var over sto det 25-29 på lystavla.

Vi takker publikum for at dere stilte opp for oss og håper dere kommer tilbake neste gang!

ØB skriver alltid om lokal sport, og var også i hallen i dag. Les deres kamprapport her: https://www.oblad.no/2270-tilskuere-ga-fest-pa-tribunen-skrekkstart-odela-pa-banen/s/5-68-1408850