Vi fyller hallen! – Follo HK Damer

Vi fyller hallen!

Etter to deilige poeng med i bagen hjem fra Bergen, har stemningen vært god i Stil arena denne uka, både på banen og i administrasjonen! Jentene har trent godt og administrasjonen har jobbet på mot årets viktigste kamp: Fyll hallen! Og det ligger an til folkefest i Stil på søndag, med nesten 1400 forhåndspåmeldte tilskuere! Vi gleder oss!

Ingvill forteller om de sportslige forberedelsene:

Søndag 5. november klokken 16:00 tar vi i mot Larvik i STIL Arena. Vi er klare for 10. runde i Rema 1000 ligaen. Dette er jeg helt sikker på blir en spennende, tett og morsom kamp både for oss og publikum. Larvik og Arne Senstad sine jenter har hatt en god start på årets sesong og ligger på 7. plass med 10 poeng etter 9 kamper. Tross skader og profilen Amanda Kurtovic ute i svangerskapspermisjon, vant de sine fire første kamper mot Tertnes, Sola, Gjerpen og Aker.

Etter det har det svingt veldig for dem. På sine fem siste kamper har de kun hatt en knepen seier mot Oppsal, mens de tar tapt mot Molde, Storhamar, Ravens og nå senest Fredrikstad. Allikevel, det er et veldig solid håndballag med mange dyktige og kjente profiler vi møter på søndag! Verdt å nevne er blant annet ligaens store stjerneskudd i unge og lovende Maja Furu Sæteren. Den hardtskytende jenta har banket inn hele 90 mål på 9 kamper! Hun troner på toppen av toppscorerlista og er for 2. gang på rad på månedens lag. I tillegg kjenner vel alle håndballentusiaster til den rutinerte profilen Heidi Løke.

Vi kommer fra en strålende seier mot Fana og har selvtillit med oss inn i søndagens kamp mot Larvik. Våre jenter har hengt godt med i flere kamper nå, så denne seieren fortjente de virkelig! Vi har hatt en veldig bra treningsuke med kvalitet og godt humør. Vi vet hva som skal til og har veldig fokus på de samme arbeidsoppgavene vi har hatt hele veien. Vi utvikler oss og tar hele tiden nye steg. Dette gir energi og optimisme. På søndag må vi ha et hardtarbeidende, forflytningsdyktig og duellsterkt forsvar med masse energi! I tillegg skal vi være konsentrerte, uredde og kollektivt følge kampplanen vår. Publikum har stor betydning for å hjelpe oss med dette. Entusiasme og heiing fra tribunen gir oss vanvittig mye energi og trygghet! Vi håper mange tar turen til STIL Arena på søndag! Da kan vi sammen skape en håndballfest med god stemning, slik at vi kan beseire Larvik i vårt eget fort!

Vi tror vi kan love topp stemning i hallen og noen overraskelser både på og utenfor banen!

På trenerbenken til Larvik finner vi Arne Senstad (54). For de som ikke husker det, så var Senstad (23) i skuddet for Fredensborg/Ski før ferden gikk videre til proffspill i Sveits og deretter en suksessrik trenerkarriere for flere topplag. Han har vært innom Stil Arena et par ganger også, som trener for Storhamar, og gjort livet surt for våre rødkledde. Denne gangen håper vi at vi kan by mannen fra rett side av Mjøsa og laget hans enda tøffere motstand, slik at årets første hjemmepoeng kan settes inn på kontoen.

Vi gleder oss til søndag! Håndball er best i hall!