JAAA! Vi liker oss i Bergen!! – Follo HK Damer

JAAA! Vi liker oss i Bergen!!

For en kamp! For en spenning! Endelig en jevn kamp som vipper vår vei! 26-25 til oss etter scoring av Eline 5 sekunder før slutt. Men også 4 mål og 11 assist av Mirela, 6 mål fra Guro, 5 fra Anette og utrolig mye mer som kunne vært trukket frem, men dette er en lagseier som vi virkelig unner jentene <3

Michael er naturlig nok en svært fornøyd mann i dag:

Follojentene begynner å bli glad i Bergen by. Etter en tett og jevn batalje i Fana arena var det endelig jentenes tur til å ha marginene på sin side og dro en 26-25 seier i land. Seieren ble i høy grad grunnlagt av et godt innstilt og hardt arbeidene forsvar som gjorde livet surt for Fana spillerne. Fana la etter hvert om i 7-6 hvilket vi hadde problemer med å løse. På stillingen 25-25 ble Eline matchvinner med en scoring 5 sek før fulltid. Det kan meldes om god stemning og to nye poeng med hjem fra Bergen.

Gratulerer med 2 poeng, jenter! Vi gleder oss allerede til helgas Fyll hallen-kamp!

ØB skriver om lokal idrett. Se deres kamprapport her: https://www.oblad.no/follo-hk-damer-elsker-bergen/s/5-68-1405397