Ny kamp venter – vi møter Fana – Follo HK Damer

Ny kamp venter – vi møter Fana

Jentene tar turen til Bergen denne søndagen, der Fana er vertskap. Vi håper selvsagt på en reprise av forrige Bergenstur, der sesongens hittil 2 eneste poeng ble hentet mot Tertnes etter solid forsvarsspill og 13 mål fra Mirela. Men at det venter en ny tøff kamp er sikkert, og Ingvill utdyper:

Mange har fått bryne seg mot Fana på bortebane gjennom de siste sesongene. I fjorårets sesong slo de blant annet Storhamar og året før der tok de 1 poeng mot Vipers. I år står laget med en ny og god konstellasjon, men har variert noe i prestasjonene sine. Laget fra Bergen ligger på 9. plass på tabellen med 7 poeng. De har tatt poeng mot Ravens, Molde, Gjerpen og Tertnes.

Vi er optimistiske og ser veldig fram til å spille mot Fana. Forrige gang vi var i Bergen, tok vi 2 poeng mot Tertnes. Vi har også denne gangen ambisjoner om å reise fra Bergen med 2 poeng i bagasjen. Vi skal virkelig krige kollektivt med alt vi har for seier i denne kampen. Vi vet hva som skal til og har tenkt å spille denne kampen med maksimal innsats og kløkt. Planen er satt og nå ønsker vi å vise god gjennomføringsevne!

Med til Bergen er også en ny, og hittil ukjent spiller for oss i Follo. Veriana Veliqi kommer til oss fra Nordstrand og vi gleder oss til å se henne i rødt!

Lykke til, jenter!