8-delsfinale i cupen – Storhamar kommer på besøk! – Follo HK Damer

8-delsfinale i cupen – Storhamar kommer på besøk!

Vi har ristet av oss skuffelsen fra søndag og er klare til å brette opp ermene for en ny utfordring når Storhamar kommer på besøk onsdag kl 18.30. Denne gangen skal det kjempes om en kvartfinale i cupen!

Det er dermed klart for årets andre familieduell i familien Gabrielsen. Dessverre var det pappa Kenneth og hans Storhamar som trakk det lengste strået da Andrea og Follo besøkte byen på feil side av Mjøsa tidligere i høst, men vi regner med at det er en revansjelysten datter som kan ønske de gulkledde velkommen til Stil Arena onsdag!

Trenerteamet har følgende å si før denne kampen:

Storhamar står med 7 seire, 14 poeng og 2. plass i seriespillet. De har kun ett tap mot selveste Vipers hvor de tapte med 2 mål. Det er et solid mannskap og veldig godt lag vi får på besøk. De spiller ekstremt tempofylt håndball og har et sterkt kollektiv. Det blir viktig å stå opp i duellene bakover og løpe hjem. Vi må være troverdige og tålmodige i angrepsspillet vårt. Så gjelder det ganske enkelt å holde antall tekniske feil nede og sette ballen i mål! Vi må være skjerpet og konsentrert kampen igjennom, ellers blir man hardt straffet mot et lag som Storhamar. Men, vi skal være påskrudde og være i angrepsposisjon. Cup er cup. Her er alle muligheter åpne og vi som lag skal være proaktive. Vi gleder oss veldig og går alltid på banen for å vinne! Storhamar er et lag det er veldig gøy å spille mot 😊

At cup er cup fikk vi en forsmak på mandag. Da ble første åttendedelsfinale spilt, og her knuste Gjerpen forhåndsfavoritt Molde med hele 32-20. Øvrige kamper i denne runden spilles tirsdag og onsdag: Tertnes-Sola, Aker-Oppsal, Byåsen-Fana, Fredrikstad-Larvik, Junkeren-Volda, Romerike Ravens-Vipers. Det er duket for mange spennende oppgjør, og det er nok en del her som heier litt ekstra på Junkeren, med tidligere Follo-spillere Andrea Fossli, Elise Kelley og Emma-Helene Høyning.

Håndball er best i hall! Vi ses i Stil!