Byåsen ble for sterke for oss – Follo HK Damer

Byåsen ble for sterke for oss

Med god stemning i hallen lå det til rette for en fin håndball-søndag i Stil Arena. Og kampen startet jevnt og det sto 5-6 på lystavla etter halvspilt første omgang. De 15 siste minuttene av omgangen var mørke sett med Follo-øyne, og avgjorde i realiteten kampen. Til pause sto det 9-17 i Byåsens favør.

Pausepraten må ha vært god, og i andre omgang var fylt med mange gode prestasjoner fra hjemmelagets side. FHKD vant omgangen 17-12, men det holdt ikke til mer enn et 3-målstap. Andrea ble kåret til vår beste spiller denne kampen.

Michael oppsummerer kampen slik: Vi møter et meget sterkt Byåsen-lag, et lag som i mine øyne er medaljekandidat i årets serie. Dessverre ødelegger vi for oss selv de siste 15 minuttene av første omgang der vi gjør enkle tekniske feil og blir straffet hardt for disse. Jeg synes imidlertid jentene viser en vanvittig god moral når de klarer å snu om og spille en svært god andre omgang! Det er flere som utmerker seg positivt i dag, og gøy at kantene Andrea og Juni presterer svært godt! Jeg synes også Karen og Anette (Rusten) bidrar fint i dag. Skadesituasjonen gjør at vi har en tynn benk, og det blir mye spill på noen. Vi håper og tror at vi får flere jenter tilbake i spill veldig snart!

Vi gratulerer Byåsen med seieren!

I dag hadde vi med maskotter fra Vestby J2013 og Langhus J2015. Dere var kjempeflinke og vi håper dere hadde en fin dag i hallen og at dere kommer og heier på oss en annen gang også! <3

På onsdag venter Storhamar i cup-kamp kl 18.30. Vi håper å se mange i hallen denne kvelden også!