Vi er klare til å ta imot Byåsen! – Follo HK Damer

Vi er klare til å ta imot Byåsen!

Søndag er vi klare for første kamp etter en pause, der noen av våre spillere har vært i aksjon med flagget på brystet. Byåsen står på motsatt banehalvdel, og vi får et gjensyn med Anna Huse og Janne Eklo, som begge har en fortid i Follo.

Fra trenerteamet har vi fått denne oppdateringen:

Søndag 22.10 klokken 16:00 smeller det i STIL Arena. Vi møter Byåsen som nå ligger på 8. plass på tabellen med 8 poeng. Byåsen har vært sammenhengende i norsk toppserie i 40 år, som er norsk rekord. De har i tillegg fostret opp mange landslagsspillere over mange år. Trener for Byåsen, Valery Putans, har uttalt at laget har mål om topp 6 plassering denne sesongen.

Byåsen er et lag som har beholdt bra kontinuitet av spillere fra fjorårssesongen. Det er en ung spillergruppe som har variert veldig i prestasjonene hittil i sesongen. De står med 4 seire mot Gjerpen, Aker, Ravens og nå sist Fana. Mens de har tapt mot Sola, Fredrikstad, Oppsal og Vipers. Vi ser fram til å møte Byåsen. Ikke minst blir det et gledelig gjensyn med Anna Huse og Janne Eklo, som begge er tidligere Follo HK damer spillere. Begge to er sentrale spillere på Byåsen.

Vi begynner å venne oss til hva som kreves av oss som lag i Rema 1000 ligaen og har vært nærme poeng i flere kamper. Vi skal kjempe med «nebb og klør» for å ta årets første hjemmeseier. Vi må vise kollektiv duellstyrke, kompakthet og intensivt forsvarsspill i denne kampen. Vi må være «påskrudd», konsentrerte og vise tilstedeværelse hele kampen ut. Det handler mye om oss selv og taktisk kollektiv gjennomføring av gameplan.

Vi håper folk setter pris på å ha et topplag i håndball på damesiden og blir med å heier oss fram. Håper også mange unge håndballspillere i regionen tar turen for å se god håndball og kanskje hente litt inspirasjon 😀

Og med høststormen ulende ute er det like greit å ta søndagen i hallen! Også denne søndagen er det mulig å se bra håndball hele dagen! Rekruttene starter moroa når de møter Åsane til 2. divisjonskamp kl 11.30. Denne kampen spilles i Langhushallen.

Håndball er best i hall!