Enda et knepent tap… – Follo HK Damer

Enda et knepent tap…

Fredrikstad kom på besøk i Stil Arena søndag ettermiddag. Tidspunkt for kampen ble satt for en god stund siden, men fra start virket vertskapet litt overrasket over at gjestene allerede hadde ankommet… Etter 12 minutter var Fredrikstad foran med 6 mål, og våre jenter hadde funnet veien til nettmaskene kun 2 ganger. Noen flere mål ble det, men etter 20 spilte minutter var det fortsatt 6 mål opp; 7-13. Men så våknet virkelig jentene, og kampen gikk inn i en god Follo-periode. Til pause var forspranget redusert til 2 mål, og lagene gikk i garderoben på stillingen 13-15.

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett i rundt 10 minutter, før Fredrikstad sakte gled fra og ledet på det meste med 6 mål. En desperat og helhjertet sluttspurt ble satt inn, men det holdt bare nesten. Da fløyta gikk for full tid sto det 25-28 på lystavla og fortsatt kun 2 poeng på vår konto.

Jentene og trenerteamet var naturlig nok skuffet etter tapet. «Vi ødelegger for oss selv i dag, med en elendig start på kampen og for dårlig uttelling,» sier Michael.

ØB dekker alle Follos kamper og deres kamprapport kan du lese her: https://www.oblad.no/vi-ma-snart-begynne-a-omsette-gode-prestasjoner-i-poeng/s/5-68-1396490

Nå følger en sårt tiltrengt kamp-pause og vi jobber videre fram mot neste kamp om 2 uker. Da kommer Byåsen på besøk til Stil Arena.

Vi går nå inn i en uke med landslagssamlinger og landskamper for flere av våre spillere: June med A-landslaget, Karen med LK04 (aldersbestemt landslag), Annika med Færøyene og Mirela med Kosovo. Vi kommer med oppdateringer underveis og ønsker jentene lykke til!