Ny hjemmekamp i Stil Arena: Vi møter Fredrikstad søndag 8. oktober kl 16.00 – Follo HK Damer

Ny hjemmekamp i Stil Arena: Vi møter Fredrikstad søndag 8. oktober kl 16.00

Det er klart for en ny hjemmekamp i Stil Arena! Denne gangen står Fredrikstad på motsatt banehalvdel. Dermed venter et gjensyn med Jenny Sundt Utne, som denne sesongen er tilbake som burvokter på plankebyens elitelag.

Ingvill har følgende å si om søndagens kamp: «Fredrikstad har kapret sluttspillplass 5 år på rad og ambisjonene er ikke lavere for denne sesongen. Jentene fra plankebyen har hatt en veldig god start på årets sesong. Med unntak av tap mot Storhamar og et knepent tap mot Molde, har de vunnet både mot Tertnes, Romerike Ravens, Oppsal og Byåsen. Det har gitt dem 8 poeng så langt og en foreløpig 5. plass på tabellen. Vi har «ristet av oss»skuffelsen etter et knepent tap mot Oppsal i forrige kamp og har hatt en god treningsuke. Det er mye positivt å ta med seg videre etter den kampen. Det er ikke til å legge skjul på at skadeproblematikken har gitt oss noen utfordringer. Men, måten jentene håndterer dette på er bare helt fantastisk. Jeg «tar av meg hatten» for den moralen og «kriger» mentaliteten jentene viste hele kampen ut mot Oppsal. Det gjør meg utrolig stolt! Som jeg sa i garderoben etter kampen: at fortsetter de å framstå slik, kan vi slå veldig mange lag i Rema -1000 ligaen og poengene vil komme.»

Nevnte Jenny er en ung og hardt satsende og målvakt som leverte flere gode kamper i Follo-drakten i fjor, i tillegg til å være en god bidragsyter både på og utenfor banen. Etter fjorårssesongen ble hun også kåret til Årets lagspiller av sine lagvenninner. Også Ingvill ser frem til møtet med gamle kjente: «Vi gleder oss veldig til å møte Fredrikstad og ikke minst et hyggelig gjensyn med Jenny Utne som har spilt for oss tidligere.»

Ingvill forventer at det blir nok en jevn, fysisk og temporik kamp. «For vår del handler det om å sette et kompakt og taklende forsvarsspill, slik at vi får laget brudd i spillet til Fredrikstad. Fremover handler det om å spille med gode taktiske vurderinger og kynisme. Vi må holde offensive feil nede på et akseptabelt nivå og ha kvalitet i avslutningene på mål. Med den moralen og «fighterspiriten» jentene viser om dagen skal nok dette bli en veldig spennende, morsom og ikke minst seerverdig kamp for publikum. Vi håper folk tar turen for å heie på oss. Det gir oss en enorm energi å føle at vi har publikum i ryggen!»

Vi håper Follo-regionen gjør siste søndag i høstferien til en skikkelig håndball-dag! I tillegg til damenes kamp kl 16.00, spiller Follo-herrene mot Melhus kl 18.30. Ta middagen i hallen og få med deg to herlige håndballkamper!! Og synes du det blir for lenge å vente helt til klokka 16? Da kan du ta oppvarmingen i Langhushallen allerede kl 13.30, der Folloherrenes 2. divisjonslag møter Tiller.

Håndball er best i hall! Vi ses!