Spennende lørdagskamp mot Oppsal – Follo HK Damer

Spennende lørdagskamp mot Oppsal

Lørdag 30. september kl 19.30 møter vi våre naboer Oppsal i Oppsal Arena. Oppsal rykket opp sammen med oss etter fjorårs-sesongen, og vi har gode minner fra vårkampen der vi snudde det som lenge så ut til å bli et surt og skummelt (med tanke på opprykk) tap til en fantastisk lagseier! Gjenopplev stemningen fra kampen her: https://www.oblad.no/follo-hk-damer-klare-for-eliteserien-etter-vilt-drama/s/5-68-1309478

Oppsal er et av hele 5 lag i Rema 1000-ligaen som så langt har fått med seg 2 poeng på de første kampene. Disse poengene ble hentet i 5-målsseier mot Byåsen, mens det har blitt tap mot Molde, Storhamar og Fredrikstad.

Våre jenter er med i samme «2-poeng-klubb» etter seier mot Tertnes, og tap mot Sola, Molde, Storhamar og Romerike Ravens og lover å kjempe steinhardt for å fylle på poeng-kontoen på lørdagskvelden.

For Henriette Jack Larsen blir det gjensyn med tidligere lagvenninner, men dessverre ikke spilleklar etter skade. Henriette gleder seg likevel til å besøke Oppsal Arena igjen:

Jeg forventer at det blir en tøff og spennende kamp, med høyt tempo. Det er to lag som kjemper om viktige poeng, så jeg er ganske sikker på at energien og intensiteten er høy fra begge sider. Det blir spesielt og gøy å være tilbake i Oppsal Arena og spille mot tidligere lagvenninner.

Vi møter et bra Oppsal lag med Svendsberget som er hurtig og Eira som en bra og målgivende playmaker. For vår del er det viktig å spille på vårt og ha tro mot det.

Det blir en morsom kamp og håper Bonden og Snekker’n får hjelp til å heie Follojentene frem til to viktige poeng i Oppsal Arena!

Michael har dette å si om kampen: «Det er et hardt satsende Oppsal-lag som har et uttalt mål om å være topp 4 i norsk håndball innen 2025. I bestrebelsene på dette har de forsterket seg markant inn for returen til Rema1000 ligaen. Vi gleder oss til et fartsfylt lokaloppgjør og håper at poengene blir med hjem til Follo. Vi håper så mange som mulig har lyst å ta den korte kjøreturen til Oppsal arena å heie frem Follo HK damer til seier.»

Vi ses i hallen!