Tap mot Ravens – Follo HK Damer

Tap mot Ravens

Vi må dessverre vente enda litt på årets første 2-poenger i Stil Arena. Vi kom litt tregt ut fra start og ble liggende 2-3 mål bak hele omgangen, før Ravens dro ytterligere fra mot slutten av omgangen og lagene gikk til pause på stillingen 11-16 til Ravens.

Etter pause var det våre jenter som startet best, og skapte ny spenning i kampen ved å komme opp på 16-17. Men det holdt ikke helt inn, dessverre, og da sluttsignalet gikk viste lystavla 24-29 til gjestene.

Det er mye skader i troppen for tiden, se hva ØB skriver om det her: https://www.oblad.no/skademareritt-for-follo-hk-damer/s/5-68-1389854 Trener Michael ser likevel lyspunkter i spillet: «Skader inntreffer, både for oss og andre, og vi må bare forholde oss til situasjonen vi står i til enhver tid. Jeg synes likevel vi utvikler spillet vårt, og tar med oss denne utviklingen videre. Og så er det jo gøy å se en fullstendig uredd 16-åring komme inn på den måten hun gjør, og det etter å ha trent med oss ca 2 timer. Erika er en veldig spennende spiller som det blir spennende å følge fremover!»

Erika det er snakk om er Erika Gallavara-Eliassen, førsteårs rekruttspiller hos oss. Med Guro ute med overtråkk har hun blitt kastet inn i elitespill, og fikk sin debut mot Storhamar på onsdag. Da ble det en scoring på kontra, mens det i dag ble 3 scoringer, der en av dem – et trick-skudd fra nesten død vinkel – allerede er lansert som kandidat til årets mål. Erika ble kåret til BB av den lokale juryen, mens vår toppscorer i dag ble Anette Sundfær Johnsen med 4 spillemål, 3 straffescoringer og en vanvittig innsats gjennom hele kampen.

Dagens maskotter var fra Kolbotn J2013. Vi takker dere for kjempefin innsats og for at dere bidro til å skape liv på tribunen! Håper å se dere tilbake hos oss!

Denne kampen er historie og vi ser fremover mot lørdagens oppgjør mot nabo Oppsal. Kampen spilles i Oppsal Arena lørdag 30. september kl 19.30.