Poengløse, men ikke motløse, hjem fra Hamar – Follo HK Damer

Poengløse, men ikke motløse, hjem fra Hamar

Storhamar måtte finne seg i å bære favorittstempelet i dagens kamp mot Storhamar. Men våre jenter ga skikkelig motstand, og Storhamar måtte slite for å nedkjempe Follos beste jenter.

Michael oppsummerer kampen på denne måten:

Det ble en tett og jevnspilt 1. omgang mot stor favorittene fra Storhamar. Hjemmelaget var i føringen 12-10 25 min ut i omgangen. Noen tekniske feil de siste 5 minuttene gjorde at vi aldri helt fikk kontakt og Storhamar kunne gå til pause på stillingen 16-12. Vi kommer dessverre helt skjevt ut til 2. omg og Storhamar bruker de første 10 min av omgangen til å utbygge føringen til 22-13. Resten av kampen kjemper Follo-jentene med nebb og klør og klare å spille seg opp på stillingen 27-23 etter 26 spilte minutter. Vi kommer aldri nærmere og taper til slutt 30-25. Jentene skal være utrolig stolte av prestasjonen mot et Storhamar-lag som vel aldri har hatt bedre mannskap en det man rår over inneværende sesong.

Gøy at også debutant Erika Gallavara-Eliassen takket for tilliten med en sikker scoring på kontring. Vi gleder oss til fortsettelsen!

ØB var også til stede, og deres kampreferat kan du lese her: https://www.oblad.no/pappa-kenneth-sendte-datteren-andrea-hjem-med-tap/s/5-68-1388353

Nå ser vi frem mot søndagens oppgjør mot Romerike Ravens i Stil Arena kl 16.00. Alle vi i Follo HK Damer håper å se deg på tribunen på denne kampen!