Vi tar turen til Storhamar onsdag – Follo HK Damer

Vi tar turen til Storhamar onsdag

Det er klart for sesongens fjerde seriekamp for Follo-jentene. Denne onsdagen venter en utfordring på bortebane; Storhamar Elite i Boligpartner Arena kl 18. Storhamar-jentene står med 3 seire og solide 111-66 i målforskjell etter sine tre første kamper, mens vi har kapret 2 poeng på våre 3. Storhamar må nok finne seg i å ha favoritt-stempelet denne kampen, men våre jenter er klare til å by opp til kamp.

Ingvill forteller dette om trenernes forventninger til kampen:

– Det skal bli gøy å måle oss mot et lag som gjennom flere sesonger har tatt sølv og bronsemedaljer i Rema 1000 ligaen. Senest forrige sesong spilte de seg til kvartfinale i Champions League! Vi føler selv at vi har hatt progresjon i spillet vårt og viste fremgang i forrige kamp mot Molde. I denne kampen vil vi fortsette å fokusere på utvikling av eget spill. Vi må holde antall tekniske feil på et respektabelt nivå, vi må ha tempo og duellstyrke i forsvar og vi må være klare til å løpe! Vi skal fortsette å gjøre hverandre gode både fremover og bakover på banen. Det ryktes om opp mot 1000 tilskuere, og det vil gi energi og spilleglede. Vi går alltid på banen for å vinne, også mot Storhamar!

For venstrekant Andrea blir denne kampen et gjensyn med gamle lagvenninner, og også med pappa Kenneth Gabrielsen på trenerbenken på motsatt banehalvdel. Vi tok en prat med Andrea om kampen:

Hvilke forventninger har du til kampen?

– Jeg har en forventning om at vi som lag skal gi alt for å få en god prestasjon i mot Storhamar. Er vi ordentlig skrudd på og gjør som vi har trent på kan dette bli en spennende kamp hvor alt kan skje. Vi har vist at vi er et lag som hører hjemme i Rema 1000-ligaen og har allerede tatt mange steg bare ved de første tre kampene.

Hvordan blir det å møte tidligere lagvenninner?

– Å møte gamle lagvenninner er alltid ekstra gøy, gleder meg til å møte de og få en god kamp mot hverandre!

Blir du ekstra motivert av motstanderlagets trener?

– Absolutt! Vi har ikke prata ett ord håndball siden lørdag. Skal gå all in for at stillingen blir 1:0 til meg i familieduellen.

Hva tar du og laget med deg fra treningskampen mot Storhamar på sensommeren?

– Jeg synes vi viste oss fra en god side i treningskampen. Vi spilte en god 1.omgang, men i 2.omgang ble det for mange tekniske feil og de løp inn seieren. Vi må bare ta med oss de gode aksjonene fra treningskampen! Vi gleder oss masse til kamp, og håper at folk enten tar turen opp til Hamar eller følger med oss på tv2play!

Og lurer du på hvordan du kommer deg til Hamar? Vi har plass til noen tilskuere i bussen! Følg med på våre sosiale medier for å få mer info om det!

Heia Follo!