Vi tar imot Molde søndag kl 16 – Follo HK Damer

Vi tar imot Molde søndag kl 16

Årets tredje Rema 1000-kamp står for tur, og denne gangen møter vi Molde på hjemmebane. Etter en fin midtukekamp mot Tertnes er jentene klare for å vise seg frem for hjemmepublikum etter den litt nervøse serieåpningen mot Sola.

Om søndagens motstander forteller Ingvill: «Molde kom på fjerdeplass i fjorårets seriespill og er av mange spådd en lignende plassering i år. Molde har hatt en del utskiftninger av spillere, men stiller også i år med et solid mannskap. Spillere å se opp for er kanskje spesielt Christine Karlsen Alver og Celina Vatne som er solide målscorere for Molde. I tillegg har de Sherin Obaidli som er en solid og hardtarbeidende linjespiller, for å nevne noen.»

Videre sier hun: «Vi gleder oss skikkelig til kamp i morgen og skal kjempe hardt for å fylle kontoen vår med flere poeng. Men, vi trenger hjelp fra publikum også! Det betyr veldig mye for oss og gir oss en enorm energi og fighting spirit! Så kom på kamp i morgen folkens! La oss sammen skape en skikkelig ramme slik at Molde ordentlig får kjenne at de spiller på bortebane og at på vår hjemmebane regjerer vi!»

Enig med Ingvill! Vi ses i Stil Arena kl 16!