Rekruttene klare for Lerøy-kvalik i Stil Arena! – Follo HK Damer

Rekruttene klare for Lerøy-kvalik i Stil Arena!

Det går slag i slag for Follo HK Damers spillere denne uka! På lørdag braker det løs med Kvalifisering til den nasjonale Lerøy-serien sammen med Follo HK. Kampene til jentene spilles i Stil Arena og for gutta spilles kampene i Langhushallen. Vi møter sterk motstand i Storhamar, Aksla og Dale, mens gutta møter Fana, Strindheim og AK28.

Rekruttenes trener Thomas forteller om gode forberedelser og et kampklart mannskap: «Rekruttjentene gleder seg veldig til helgens Lerøykvalik, etter en lang oppkjøringsperiode. At det er på hjemmebane, gjør det ekstra spennende for oss trenere og spillerne. Vi vet at det blir en tøff helg mot gode motstandere, og har en målsetting om å klare og vinne pulja, og kvalifisere oss direkte, selv om det viktigste er å bli blant de 3 beste sånn at vi kommer videre til neste trinn. Vi håper at mange Follovenner dukker opp i hovedarenaen i Stil Arena i helga, og heier på en ny og spennende generasjon i Follo HK Damer.«

Helgens kamper med Follo-lagene spilles slik:

Lørdag 9. september:

Stil Arena:
Kl. 12:00 Follo HK Damer – Storhamar
Kl. 19:00 Aksla – Follo HK Damer

Langhushallen:
Kl. 12:00 Follo HK – Fana
Kl. 17:30 Follo HK – Strindheim

Søndag 10. september:

Stil Arena:
Kl. 12:30 Follo HK Damer – Dale

Langhushallen:
Kl. 13:00 AK28 – Follo HK

Møt opp i hallen for støtte regionens hardtarbeidende jenter og gutter i jakten på drømmen om å spille i Lerøyserien!

Og om ikke det var nok: Helgen avsluttes med eliteseriekamp Follo HK Damer-Molde Elite i Stil Arena kl 16:00. Håndball er best i hall! 

Heia Follo!