Tertnes neste! – Follo HK Damer

Tertnes neste!

Første seriekamp er unnagjort og ferdig analysert, og onsdag gjester jentene våre Tertnes i Åsane Arena. Kampstart er kl 18.30. Follo-jentene er klare for å vise at de er gode for mer enn det de fikk ut i Sola-kampen. Trener Ingvill forteller: «Etter en tøff start mot antatt medaljekandidat Sola, er vi nå klare for å heve prestasjonene våre mot Tertnes. Vi ønsker å vise oss fram som et klokere mannskap, som oppnår de målene vi har satt oss for kampen sammen.»

Om motstander-laget sier hun følgende: «Tore Johannesen sitt Tertnes har en lang tradisjon i norsk topphåndball. Laget består av unge, sultne jenter som har lyst til å heve prestasjonene sine fra i fjor. Vi kan forvente oss en temposterk kamp med mange dueller. Her må vi «henge med i svingene» fra start og hele kampen ut.»

Vi ønsker jentene våre lykke til i årets første bortekamp, og mens vi følger denne kampen fra sofaen starter vi allerede nå å se frem til helgen! Da er det felles Lerøy-kvalik for Follo HK Damer og Follo HK på lørdag og søndag. Og så avsluttes søndagen med Follo HKD – Molde Elite kl 16.00. Så vi gjør unna sofa-titting onsdag, og så ses vi i Stil til helga!