Tøff start i Stil Arena – Follo HK Damer

Tøff start i Stil Arena

Topp 3-tippede Sola sto på motsatt banehalvdel i vårt come-back i Rema 1000-ligaen onsdag kveld. Etter en grei start med en meget opplagt June mellom stengene holdt vi følge en stund. Men etter en svak periode i slutten av første omgang var i realiteten kampen avgjort. Pauseresultatet var 9-19, og sluttresultatet ble 20-34. June ble kåret til vår beste spiller i denne kampen.

Det var en gjeng skuffede jenter og trenerteam som gikk i garderoben etter kampen. Michael og Ingvill forklarer: «Vi har bestemt oss for en plan før kampen, men vi klarer ikke å gjennomføre planen. Det er nok litt høye skuldre på jentene i dag, men vi jobber videre mot neste kamp!»

Vi i klubben er optimister for fortsettelsen og gleder oss allerede til neste hjemmekamp – mot Molde søndag 10. september! Håndball er best i hall, og ØB var til stede og dekket kampen. Les deres kamprapport her: https://www.oblad.no/tarevatt-og-brutalt-mote-med-gamle-lagvenninner/s/5-68-1376742