Seriestart! – Follo HK Damer

Seriestart!

Endelig er vi klare for ny sesong og vi er tilbake der vi vil være – i Rema 1000-ligaen! Første kamp er mot Sola, fjorårets bronsevinner, så det er en tøff oppgave som venter våre jenter. Jentene er heltent og har lyst til å vise seg frem foran hjemmepublikummet i Stil Arena. For Guro Husebø blir nok kampen ekstra morsom og spesiell. Guro kom til oss fra Sola før denne sesongen og gleder seg til å møte gamle kjente. Du kan bli litt bedre kjent med Herman Flesvig-fan Guro her: https://www.oblad.no/guro-22-vi-hadde-ikke-planlagt-noen-retur-men-endte-med-a-dra-hjem-dagen-for-tsunamien-kom/s/5-68-1375704

Sola er et godt lag med mange spillere med landslagserfaring, med evigunge Camilla Herrem i spissen. Vi regner med at det vil være rift om autografene etter kampen 🙂 En annen av dagens Sola-spiller er godt kjent i Stil Arena. Kristiane Knutsen har en sesong i rødt bak seg, og vi gjetter hun vil ha en liten heiagjeng på tribunen. Vi ønsker deg velkommen tilbake!

Trener Ingvill gleder seg til kampen: «Etter ett år i 1.div og etter en lang oppkjøring, gleder vi oss enormt til å måle krefter mot de beste. Når vi nå møter fjorårets bronsevinnere, ønsker vi å by de opp til en skikkelig fight. Dette er en kamp hvor vi må være smarte, fokuserte og disiplinerte. Selv om vi skal ut på banen for å «krige», skal vi også vise skikkelig samhold og glede! Dette blir enda lettere og enda morsommere dersom vår åttende spiller på tribunen er med og heier på oss. Vi ønsker å se DEG på kamp sammen med oss i STIL Arena i morgen!»

Vi er enige med Ingvill – kom i hallen og bli underholdt! Kampstart kl 18.30.

Billetter kjøper du her

https://fhkd.woow.no/?fbclid=IwAR1hasvFFBvQBlpNlKE6JY-yqnIbgncv6f0YSxS9888BEJxyVz0QWFLrWlM#!/home