Videre til tredje runde i cupen! – Follo HK Damer

Videre til tredje runde i cupen!

HK Rygge ventet på motsatt banehalvdel i årets første tellende kamp. Rygge er nyopprykket til 2. divisjon, og kampen skulle vinnes! Men alle kamper skal spilles først, men at det var litt smårusk innimellom hindret ikke våre jenter i å dra seieren i land. Pauseresultatet var 20-9 og Bonden og Snekkeren bestilte 40 mål fra sine jenter. De måtte nøye seg med 39, men seieren ble likevel sikret med sluttresultatet 39-20 til våre jenter.

Trener Michael var mest fornøyd med at vi klarte å holde intensiteten og konsentrasjonen oppe: «Årets første tellende kamp var i NM borte mot HK Rygge. Vi gikk oppskriftsmessig opp i en tidlig ledelse hvor lystavlen viste 1 – 5 til Follo. Deretter kom en litt tråere periode som Rygge utnyttet til å redusere til 6 – 8. Vi fikk gjort litt småjusteringer og resten av omgangen handlet om Follo-jentene, som gikk til pause på stillingen 9 – 20. 2. omgang ble en parademarsj hvor alle Follo-jentene var med å bidra til en komfortabel 20 – 39 seier og dermed avansement til neste runde i NM. Vi takker Rygge og publikum for kampen og et fint arrangement. En spesiell takk til alle tilreisende Follo-supportere som sørget for suveren stemning i hallen!»

Nå gleder vi oss til seriestart på onsdag og håper å se dere alle i hallen!