Velkommen til Follo HK Damer, Henriette! – Follo HK Damer

Velkommen til Follo HK Damer, Henriette!

En trøblete pre-season med mange skader og små-plager har gjort at det var svært ønskelig med et tilskudd i bakspiller-rekka. Vi er derfor veldig glade for at vi har blitt enige med Henriette Jack Larsen og hennes klubb (til nå), Oppsal, om en overgang fra blått til rødt.

Henriette er 21 år og har tidligere spilt i Fjellhammer og kommer nå fra Oppsal der hun har spilt i to sesonger, og var med på opprykket i fjor. Hun har også spilt kamper på yngre landslag og forteller: «Tidligere har jeg vært så heldig og fått lov å delta under EM med lk-02 landslaget. Har også vært med på samlinger som har vært veldig gøy.»

Om overgangen til Follo sier hun: «Jeg har fått hatt noen fine treninger sammen med Follo jentene, og trives allerede veldig godt i klubben. Jeg ser frem i mot til en spennende og lærerik sesong, der hver kamp blir viktig. Jeg tror vi kan overraske.»

ØB skriver om overgangen her: https://www.oblad.no/fire-dager-for-seriestart-er-denne-forsterkningen-klar-for-follo/s/5-68-1374846

Vi gleder oss til å se deg på banen!