HK Rygge venter i sesongens første tellende kamp – Follo HK Damer

HK Rygge venter i sesongens første tellende kamp

27. august kastes sesongen for alvor i gang med NM-kamp mot HK Rygge på bortebane. HK Rygge er nyopprykket til 2. divisjon før denne sesongen, men med en del spillere med bakgrunn fra ulike klubber i Follo-regionen forventer vi topp motivasjon og god motstand i kampen.

Trener Ingvill sier dette før kampen: «Søndag 27/10 kl 16:00 spilles sesongens første tellende kamp. Da møter vi håndballklubben Rygge i NM i Øreåsenhallen. Etter mye trening og mange treningskamper skal det bli gøy å spille kamper som betyr noe. I denne kampen vil vi ha mest fokus på oss selv og kvalitet på eget spill. Vi vil fortsette å jobbe med gode samhandlinger, flyt og kynisme i spillet vårt. Ellers ønsker vi at publikum skal få se et Follo lag som spiller med fightervilje, humør og godt samhold i laget.»

Håper vi sees i hallen ❤️