Begge lag er klare for Follo cup! – Follo HK Damer

Begge lag er klare for Follo cup!

Helgens cup nærmer seg og det gledes! Begge våre lagsmiljøer skal matche seg mot god motstand. Lagene avsluttet ferien for noen uker siden, og har vært igjennom en god oppkjøringsperiode. Damelaget har vært i Danmark og har fått tøff motstand fra danske og svenske lag. Ingvild forteller:

«Vi gleder oss til helgens Follo cup. Oppkjøringen så lang har bestått i en fin treningsuke hjemme i STIL arena hvor vi også fikk gjennomført fysiske tester som vi er godt fornøyd med. Forrige uke var vi i Viborg på treningsleir, i tillegg til å spille kamper med god motstand mot Skanderborg, Silkeborg og Skövde. Etter et år i 1. div hadde vi godt utbytte av å spille kamper med høyere tempo og hvor konsekvensen av for mange tekniske feil betyr mål i mot. På denne samlingen var det fint å få mye tid sammen og fokus på å sette spillet vårt i ulike faser av spillet. Vi har fokusert på oss selv og samhandling i spillet vårt. I tillegg fikk vi god tid til verdi- og målsettingsarbeid samt mye felles sosialisering for å bli godt kjent. Vi føler vi har hatt fin progresjon i deler av spillet og er optimistiske, men innser også at vi har en del og jobbe med, noe som er helt normalt på denne tiden. Derfor gleder vi oss veldig til å få flere kamper nå i Follo cup, slik at vi kan fortsette å jobbe for progresjon i samhandlinger og spillet vårt generelt. Vi håper folk og er nysgjerrige og tar turen til STIL Arena!«

Rekruttene har hatt en mer kortreist, men ikke mindre utbytterik samling i Rakkestad, og Thomas forteller dette om oppkjøringen:

«Rekruttgjengen er godt i rute med sesongforberedelsene. Det var mange nye spillere i klubben som møtte opp på første trening i juni, og sammen med de jentene som også spilte i FHKD forrige sesong, pluss noen som har kommet til underveis nå, så begynner vi å se konturene av noe som ser lovende ut for en morsom sesong. Vi har vært i Rakkestadhallene i noen dager nå på treningssamling, og kost oss skikkelig med gode økter og mye sosialt. Vi gleder oss til Follo Cup nå i helga, og håper også på masse støtte utover i sesongen på tribunen, der man kan se en spennende ung generasjon i Follo HK Damer Rekrutt

Damelaget spiller følgende kamper:

  • Fredag kl 18.45 mot Nordstrand
  • Lørdag kl 15.15 mot Haslum
  • Søndag kl 17.00 mot Sarpsborg

Rekruttene har følgende kamper å se frem til:

  • Fredag kl 17.00 mot Nit/Hak
  • Lørdag kl 11.45 mot Halden
  • Søndag kl 18.45 mot Bækkelaget

Alle kampene til Follo HK Damer spilles i Langhushallen. Det er også mange andre spennende kamper å se frem til i helgen, og hele kampoppsettet kan du se her: https://follocuphandball.cups.nu/2023/result/

Vi ses i hallen!