Thomas Sigolsen og Kenneth Arntzen er våre nye rekruttrenere – Follo HK Damer

Thomas Sigolsen og Kenneth Arntzen er våre nye rekruttrenere

Våre fantastiske rekrutt-jenter får ny trener fra neste sesong, og mannen som skal lede disse suksessfulle ungjentene videre er Thomas Sigolsen. Thomas er en erfaren og godt skolert trener, som har gjennomført EHFs Master Coach-utdanning (trener 4). Tidligere har han vært trener i Fjellhammer (G16, G18, rekrutt og 1. divisjon), Toten HK Damer (1. divisjon), Follo HK rekrutt og er nå i Ellingsrud der han har trent damelaget i 3. divisjon. Han har også vært SPU-trener i Region Øst i 10 år. Thomas har også gjort seg bemerket for sitt engasjement for likeverd og holdninger i idretten.

«Jeg er veldig glad for at vi nå får inn Thomas som trener for rekruttene,» sier sportslig leder Daniel Helland Anderson. «Det har vært viktig for oss å finne en trener som både har rett kompetanse, motivasjon og holdninger som kan ta over stafettpinnen etter Adrian og løfte rekruttmiljøet ytterligere.» Daniel trekker særlig frem viktigheten av å etablere et godt samarbeid mellom de to lagsmiljøene i klubben med mål om å utvikle rekruttene til å bli fremtidige elitespillere.

Thomas ser frem til å ta fatt på oppgaven som trener for de nybakte Lerøy-mesterne. «Jeg gleder meg til å møte spillergruppen og jobbe med utvikling av unge spillere i et toppidrettsmiljø! Laget har prestert utrolig godt denne sesongen, og det blir spennende å jobbe videre i et miljø med svært dedikerte og ambisiøse spillere.»

Med seg på benken får Thomas med seg Kenneth Arntzen. Kenneth har jobbet innenfor både håndball, fotball og ishockey, alt fra eldre junior til elite. På damesiden har han vært trener fra 2. div til elite, og kan til og med skilte med polsk cupmesterskap med Vistal Gdinja. Kenneth har også en aktiv karriere som keeper bak seg.

Vi i Follo HK Damer ønsker Thomas og Kenneth hjertelig velkommen til oss!